September 23, 2019 - ، ساعت 16:46

شرکت نخبگان دانشگاه‌های استان هرمزگان در ضیافت افطاری دفتر آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس ( )

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان، علم‌آموزی، تربیت دینی و اخلاق اجتماعی را از جمله توقعات مردم از دانشگاه‌ها دانست و گفت: البته مردم توقعات دیگری از دانشگاه‌ها دارند که باید احصاء و عملیاتی شود. از طرفی شما اساتید مسئول اندیشه ها هستید به نحوی که هم می توانید نقش هدایتگر داشته باشید یا بالعکس.

نخبگان دانشگاه‌های استان هرمزگان در ضیافت افطاری دفتر آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه بندرعباس شرکت کردند.

آیت‌الله نعیم‌آبادی خواستار برگزاری نشست‌های مشترک رؤسای دانشگاه‌ها با وی شد و اظهار داشت: مسائل مختلف دانشگاه‌ها باید در فضایی مناسب و آرام بیان شود تا درخصوص رفع آنها چاره‌اندیشی کرد.

نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان با اشاره به بیانیه گام دوم انقلاب و تبیین آن در دانشگاه‌ها گفت: این بیانیه از قلم و فکر یک چهره برجسته در حوزه‌های سیاست، دین و مسائل اجتماعی و ... طی مدت چهل سال پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که باید به خوبی تبیین شود.

وی از بیانیه گام دوم انقلاب به عنوان عصاره اندیشه‌های مقام معظم رهبری یاد کرد که باید مورد توجه همگان قرار گیرد.

آیت‌الله نعیم‌آبادی خطاب به رؤسا و نخبگان دانشگاه‌های استان هرمزگان بیان داشت: نخستین توصیه‌ام به شماها، ایجاد امید و نگاه خوش‌بینانه به آینده است، بدون امید به آینده نمی‌توان در هیچ زمینه‌ای گام برداشت. از این رو همه باید جامعه را امیدوار کنیم.

امام جمعه بندرعباس ادامه داد: جامعه زمانی امیدوارتر می‌شود که ببیند هر کس در هر جایگاهی، به توقعات منطقی مردم جامه عمل بپوشاند. به عنوان مثال؛ مردم از دانشگاه‌ها توقع علم‌آموزی، تربیت دینی و اخلاق اجتماعی دارند.

وی اضافه کرد: بدون شک مردم توقعات دیگری از دانشگاه‌ها دارند که ضروری است توقعاتشان احصاء و عملیاتی شود. در این صورت مردم بیشتر به دانشگاه‌ها امیدوارتر خواهند شد.

آیت‌الله نعیم‌آبادی گفت: هر اندازه مسؤولان در انجام خواسته‌ها و توقعات به‌حق و منطقی مردم کوتاهی کنند، به همان اندازه، مردم نا امید می‌شوند.

امام جمعه بندرعباس در ادامه، ضمن بیان توصیه‌هایی به نخبگان و رؤسای دانشگاه‌های استان هرمزگان در خصوص ایجاد و تزریق امید به جامعه گفت: دانشگاه‌ها از چندین جهت می‌توانند جامعه را امیدوار یا نا امید کنند از این رو دانشگاه‌ها باید جنبه‌های امیدوارکننده جامعه را شناسایی و به عنوان یک تکلیف الهی به آن عمل کند.

وی در پایان، دانش را آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور عنوان کرد و افزود: جایگاه مهم علمی در نزد دانشگاه‌هاست که از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

بهترین جایگاه برای نقد علمی محیط دانشگاه است

دکتر علیرضا مصدقی در دیدار اساتید دانشگاه های استان هرمزگان با آیت الله نعیم آبادی به نمایندگی از اساتید دانشگاه پیام نور ضمن عرض تسلیت به مناسبت شب های قدر گفت: پیام نور یکی از قدیمی ترین و با سابقه ترین دانشگاه های کشور است که افتخارات علمی زیادی را در سطح ملی و بین المللی کسب کرده است. این دانشگاه در استان هرمزگان بیش از 15 هزار دانشجو که در 14 مرکز و واحد مشغول به کسب علم هستند از بزرگترین و معتبرترین دانشگاه های کشور است.

وی افزود: ما به دنبال توسعه دانشگاه پیام نور و حرکت به سمت کاربردی کردن علوم در دانشگاه هستیم.

مصدقی بیان کرد: پیام نور تنها مرکز آموزشی استان است که در جزیره استراتژیک ابوموسی شعبه دارد و انتظار داریم با حمایت جامعه علمی، دانشجویی و مدیریت کلان استان و کشور این مرکز توسعه یابد.

عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور هرمزگان در ادامه افزود: در راستای تحقق و اجرای منویات مقام معظم رهبری و تربیت دانشجویان ولایت مدار با تلاش هایی که توسط اساتید انجام شد دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور راه اندازی شده است.

وی گفت: در بیانات مقام معظم رهبری به دفاع و حفظ ارزش های ایرانی و اسلامی بارها تاکید شده است و ما خود را ملزم به حفظ این ارزش ها می دانیم و از هیچ کوششی در جهت حفظ و حراست از آن فرو گذار نخواهیم کرد.

مصدقی در ادامه اظهار داشت: جامعه باید نقد پذیر باشد، البته نقدی سازنده همراه با مطالبه گری به حق و از نظر ما بهترین جایگاه برای نقد علمی محیط آموزشی و دانشگاه است زیرا کانون تجمع نسل جوان و مستعد جامعه است.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری کرسی های آزاد اندیشی بیان داشت: ما اجازه ورود تفکرهای نا امید کننده را به دانشگاه نمی دهیم زیرا این محیط محیط تزریق امید به نسل جوان می باشد.

رسالت بسيج اساتيد اسلامي كردن محيط دانشگاه است

دکتر زاهری عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور و نماینده بسیج اساتید نیز در این دیدار ضمن تسلیت به مناسبت شب های قدر افزود: رسالت سازمان بسیج اساتید اسلامی کردن محیط دانشگاه است.

وی بیان داشت: هدف دیگر ما ایجاد وحدت میان دانشگاه و حوزه و تبادل تجربه علمی و اخلاقی بین این دو نهاد علمی است به نحوی که در تربیت دانشجوی متعهد و مقید به اخلاق انجام شود.

زاهری تصریح کرد: ما با ایجاد حلقه های علمی، ایجاد اندیشکده های علمی در مباحث مختلف اجتماعی، زیست محیطی، کشاورزی و علوم انسانی قدم هایی هرچند کوچک اما استوار برداشته ایم.

اندیشکده اقتصاد دریا محور

وی اظهار داشت: تنها استفاده 15 درصد از ظرفیت دریا نیز براساس بررسی های اندیشکده اقتصاد دریا محور با وجود همه کارهای انجام شده در استان هرمزگان تاسف بار است، از سوی دیگر دریا به عنوان محور پیشرفت هرمزگان هم تعریف شده است.

وی با اشاره به اینکه با وجود داشتن بندر شهید رجایی، بندر شهید باهنر، شیلات، حمل و نقل دریایی و غیره 85 درصد ظرفیت دریا بدون استفاده مانده است افزود: ظرفیت هایی همچون انرژی، گردشگری، ورزش های آبی و غیره در این حوزه وجود دارد که می توان استفاده کرد.

زاهری با بیان اینکه بیشترین خط ساحلی جنوب کشور متعلق به هرمزگان می باشد افزود: حدود 19 جزیره در خلیج فارس می باشد که 14 جزیره در هرمزگان واقع شده است.

تیم های اندیشکده ورز در کاهش مشکلات

14 گروه علمی و اندیشه ورز بسیجی در موضوع های مختلف در استان شکل گرفته است که می توانند با راهکارهای علمی و پژوهشی خود در برای حل مشکلات اساسی و کمک به دغدغه های مردم موثر باشند.

وی در پایان با اشاره به اینکه امروزه ظرفیت بالای اساتید بسیجی ونخبگان در سطح کشور و استان هرمزگان به عنوان کانون های اندیشه ورز در خدمت حل مسائل ضروری نظام و جامعه هستند گفت: بارها اعلام کرده ایم که بسیج اساتید این آمادگی را دارد که به عنوان یک تیم اندیشه ورز با نماینده های مجلس شورای اسلامی در خصوص موضوع های مختلفی که نماینده ها مطرح می کنند کار پژوهشی انجام دهند تا هنگام تصمیم گیری و رای در مجلس نظر علمی بدهندکه برای هرمزگان موثر باشد.

بازدید امروز: 1908
بازدید دیروز: 1908